/social-media-dashboard-hootsuite/

Social media dashboard HootSuite

Geplaatst door op 17-04-2012 | Één reactie

Voor steeds meer ondernemingen is social media een onderdeel van de marketingstrategie geworden. Maar veel van deze bedrijven worstelen met de manier van uitvoering. Wanneer stuur je een tweet of Facebookpost? Wie reageert er op de reacties? Een oplossing voor deze vragen kan de tool HootSuite zijn.

Alles in één

Dit social media dashboard is er voor bedoeld om al je social media kanalen te monitoren. HootSuite is dus een plek waar je Facebook, Twitter en LinkedIn kan volgen. En kan updaten. Éen bericht kan je op die manier op verschillende platformen plaatsen.

Updates plannen

Via HootSuite kun je je tweets of Facebookposts van te voren inplannen en ze bijvoorbeeld voor de hele week klaarzetten. Zo hoef je er maar even de tijd in te steken en automatisch worden je updates gepost, waardoor je er de rest van de week geen omkijken meer naar hebt.

Andere voordelen HootSuite

HootSuite is volledig webbased, dus je kunt het dashboard vanaf iedere PC, laptop, tablet of smartphone bedienen. Daarnaast kun je voor ieder social media kanaal een apart tabblad met kolommen maken (status updates, mentions, direct messages, sent tweets). Tegen betaling kunnen er ook nog teamleden toegevoegd worden waardoor je werkzaamheden kunt toewijzen en verdelen.

Verder biedt HootSuite uitgebreide analytics en een koppeling met Google Analytics.
MrWebsite is online, chat nu.minimaliseren